in , ,

Akár 65 milliót is kivehet a város kasszájából az ingyenessé tett parkolás

Várhatóan hatvanöt millió forintot vesz ki a VÜSZI költségvetéséből az ingyenessé tett parkolás, ami miatt jövőre több felújítás is csúszhat.  A COVID tavaszi első hulláma alatt városunkban közel 30 millió forint mínuszt jelentett a kormány által ingyenessé tett parkolás, a most központilag meghozott intézkedés pedig újabb jelentős érvágás.
Mint azt Domonkos Ernő, a VÜSZI Nonprofit Kft. igazgatója elmondta, amennyiben a veszélyhelyzetet kilencven napig fenntartja a kormány, az elmúlt évi novemberi, decemberi és az ezévi januári adatokat figyelembe véve, a számítások szerint újabb 35 millió forinttal kevesebb folyik be a cég, illetve a város kasszájába.
Az összeségében 65 milliós  kiesés nem csak a VÜSZI pénzügyi eredményét befolyásolja, hanem a jövő évi beruházásokat is: a tervezett járda felújításokra például csak később kerülhet sor.
Mindezek ellenére a VÜSZI mindent el fog követni, hogy a városi kezelésben lévő utakon a szükséges karbantartásokat, így a téli csúszásmentesítést és hó eltakarítást elvégezzék és biztosítsák a balesetmentes közlekedést.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Itt az új városi naptár

A Katasztrófavédelem tájékoztatója