in ,

Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat

A járványügyi helyzet és az érvényben lévő jogszabályok miatt idén nem rendezték meg a Gödöllő Egészségügyéért Díj átadó ünnepségét. A kitüntetetteket – Dr. Tőke Istvánt, Dr. Kostyál Annát, Dr. Pédery Zsuzsannát zárt körben köszöntötte szeptember 17-én Gémesi György polgármester a Várkapitányi Lakban.

Dr. Kostyál Anna pszichiátriai gondozóvezető főorvos
Hosszú évek óta Gödöllőn a pszichiátriai szakrendelő főorvosa. Munkáját nagy odaadással és felelősségtudattal végzi. Teherbírása, alapossága példamutató a kollégái számára. Szorgalmas, jó szakember, aki a szabadidejét is szívesen feláldozza. Munkaidején túl is sok időt fordít az ellátottakra, betegekre. Mély érzésű, nagyfokú empátiával rendelkező ember, aki nagy szeretettel és türelemmel végzett orvosi munkájával elnyerte a lakosok bizalmát, szeretetét, kollégái megbecsülését. Emberséges, meghallgatja a beteg problémáit és segítőkész.

Dr. Pédery Zsuzsanna házi gyermekorvos
34 éve végez lelkiismeretes, precíz, áldozatkész gyermekorvosi munkát a városban. Először a szakrendelői keretek között végzett gyógyító tevékenységet, jelenleg házi gyermekorvosként dolgozik. Dr. Pédery Zsuzsanna a gödöllői házi gyermekorvos közösség egyik szervező, meghatározó személye, iskola- és óvodaorvosi feladatai mellett higgadtságával, lelkiismeretes hozzáállásával, jó szakmai felkészültségével mind a betegek, mind a szülők és kollégák elismerését kivívta magának. Pédery doktornő a több évtizedes lelkiismeretes, kompromisszumokat kereső, de a betegek érdekeit mindig szem előtt tartó hozzáállásával kiérdemelte azt, hogy személyét, a gyógyító munkához való hozzáállását példaértékűként tekintsük.

Dr. Tőke István háziorvos
28 éve munkatársa, házi- és üzemorvosa a Fővárosi Önkormányzat Gödöllői Idősek Otthonának. Személye összeforrt az otthonnal. Türelme, empátiakészsége, szakmai tapasztalata, emberismerete révén példaként állhat minden szakember előtt. Embersége és hűsége tartja őt nem csak a hivatásában, de a Gödöllőhöz szervesen kapcsolódó Fővárosi Önkormányzat Gödöllői Idősek Otthonának.
Évek óta a Gödöllői Egyesített Szociális Intézmény helyettes háziorvosa. Kiváló szakember, felelősségteljes, megbízható, rugalmas és szociálisan érzékeny ember-szakember. Munkabírása, türelme az egészségügyben és szociális területeken dolgozók iránt és a lakosság iránt is példaértékű. Munkáját szakmai alázattal végzi a mindennapokban.
Amikor a Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Központ jelenlegi helyére költözött, a Hajléktalanok átmeneti szállásának férőhelyszáma 28 főre, az Éjjeli menedékhely 6 főre bővült. A jogszabályok szerint, az intézménynek orvost kell biztosítania. Egyedül Tőke István doktor úr vállalta el a feladatot. Nem csak az intézményben látogatja a lakókat, hanem a rendelőjében is fenntartások nélkül fogadja a rászorulókat.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Segítség az szociális feladatellátáshoz

Városmarketing Gyémánt Díjat kapott az “Arbofeszt” a “Szeretjük Gödöllőt” és a “200 fa évente”program