in , ,

Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat

1818. július 1-jén született Semmelweis Ignác orvos, az anyák megmentője. Születésnapja hazánkban a magyar egészségügy ünnepe. Gödöllőn rendszerint ehhez kapcsolódóan adják át a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat.
Az ünnepségen dr. Dunai György a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatója emlékezett meg Semmelweis Ignácról, majd dr. Gémesi György polgármester köszönte meg az egészségügyben dolgozók munkáját.
Ezt követően került sor a Gödöllő Egészségügyéért Díjak átadására. Az elismerés azoknak a személyeknek, vagy közösségeknek adományozható, akik a város egészségügyi és szociális ellátása érdekében kiemelkedő tevékenységet folytattak a gyógyító – megelőző munkában, illetve a szociális gondoskodás területén jelentős eredményeket értek el. A díjat idén dr. Kövesi Margit háziorvos, Bencsikné Katona Anna, a Tormay Károly Egészségügyi Központ fizioterápiás szakasszisztense és az Országos Mentőszolgálat Gödöllői Mentőállomása szakmai közössége vehette át.
dr. Kövesi Margit az elismeréssel járó pénzjutalmat a dr. Lumniczer Sándor Közalapítvány részére ajánlotta fel.
Az ünnepi műsorban Potvorszky Anita és Nuszbaum Ferenc közreműködött.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésről

Lerakták a TRUMPF 4 milliárdos beruházásának alapkövét