in ,

Átadták a Gödöllő Vállalkozója díjakat

Kovács Istvánné és Falk László az MG Falker GBBR Bt. , valamint Mogyorósi Zsolt a gödöllői Barkács Center ügyvezetője, tulajdonostársa és szakmai vezetője kapta idén a Gödöllő Vállalkozója díjat. Az elismeréseket Gémesi György polgármester adta át a Királyi Váróban rendezett ünnepségen.

Gödöllő Város Képviselő-testülete a 16/2002. (VII. 22.) számú önkormányzati rendeletében a vállalkozók munkájának elismerésére alapította a Gödöllő Vállalkozója díjat.
A rendelet értelmében a Gödöllő Vállalkozója díj azoknak a köztartozással nem rendelkező egyéni vállalkozóknak, társas vállalkozások személyesen közreműködő tulajdonosainak, illetve vezető tisztségviselőinek adományozható; akik olyan tradicionális, illetve modern ipari, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, amely a város gazdasági életében, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, illetve jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységeikkel.

Kovács Istvánné és Falk László több évtizede működtetik mezőgazdasági termeltetéssel és vetőmag nagykereskedéssel foglalkozó vállalkozásukat Gödöllőn, megélhetést biztosítva tucatnyi kvalifikált munkaerőnek, külsős beszállítónak és munkatársnak. Ezen túlmenően mindketten tevékenyen részt vesznek Gödöllő társadalmi életében, támogatva annak kulturális és

sportrendezvényeit, intézményeit és civil szervezeteit. Falk László maga is aktívan részt vesz a Cavaletta Művészeti Egyesület munkájában. Emellett az asztalitenisz csapat tagjaként, aktív sportolóként is helyt áll a városért.

Mogyorósi Zsolt a gödöllői Barkács Center ügyvezetője, tulajdonostársa és szakmai vezetője. A Barkács Center jogelődje 1990-ben, akkor még egyéni vállalkozásban, alakult meg Gödöllőn, melynek célja a helyi igények magas szintű, minél sokrétűbb kiszolgálása. 1994-től saját üzletházban, s 2004-től Kft-ként folytatja üzleti tevékenységét. Az árukészlet a legszélesebb barkács és műszaki áruskálát öleli fel. A vállalkozásban hat fő alkalmazott és 2 fő tulajdonos dolgozik. Gödöllő és vonzáskörzete életében hiánypótló feladatot látnak el a bőséges kínálattal, széles választékkal, magas szakmai felkészültséggel dolgozó eladógárdával.

A díjátadás sok humorral fűszerezett ünnepi műsorában Potrovszki Anita, Református Líceum énekkara, valamint a Gödöllő Táncszínház közreműködött.

 

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elhunyt Kulcsár Győző

Balatonlelle: Üléstermi hullámok