in ,

Átadták az alsóparki kutyafuttatót

Pénteken kora este átadták használóiknak, a kutyáknak és gazdáiknak az Alsóparkban azt a hatalmas, kb. 3000 négyzetméteres kutyafuttatót, amit Gödöllő Város Önkormányzata építtetett.
A civil kezdeményezés találkozott a város terveivel, és ennek köszönhetően, valamint jó adag önzetlen közösségi munkával kiegészítve jött létre az a „kutyajátszótér”, ahol nemcsak rohangálni tudnak négylábú társaink, hanem ügyességi pályán is gyakorolhatnak a profibbak.
A kutyafuttatót dr. Gémesi György polgármester mellett Szögi Tamás ötletgazda és Halász Árpád, a Gödöllői Kutyasport Központ (GKSK) vezetője adta át a nagyközönségnek.
A jól elkerített területen van bőven pad, pihenő, árnyas fák, vízcsap, szemetes, több kutyapiszokgyűjtő edény is. A polgármester kiemelte: Szögi Tamás javaslatait alapul véve zömében eszközöket, tárgyakat (a „klasszikus” autó- és traktorgumi, sílécek, rudak, stb.) használtak fel, amik amúgy a szemétbe kerültek volna.
A vidám hangulatú eseményen a GKSK tagjai rövid bemutatót tartottak.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elhunyt Körösfői László

Mindenkit vár Paks II.