in

Az együttérzés ereje – A LIONS Club rajzpályázatán

Második alkalommal rendezte meg az Első Budapest-Gödöllő LIONS Club a LIONS Békeposzter rajzpályázat régiós versenyét,  csatlakozva az országos és a nemzetközi kiíráshoz. Idén „az együttérzés ereje” címmel várták a 11-13 éves gyerekek pályaműveit.

 

A felhívásra idén ötvenhat alkotás érzetett a térség iskoláiból. A zsűriben Sz. Jánosi Erzsébet, Bányai Gizella és Posztobányi Péter festőművészek, valamint az Első Budapest-Gödöllő LIONS Club vezetői kaptak helyet. Az eredményhirdetésre november 12-én a Rézgombos Szolgáltató és Inkubátorházban került sor, ahol a beérkezett munkákból kiállítás nyílt.

A gödöllői régió versenyében  I. helyezett lett Bobák Eszter (Veresegyházi Katolikus Gimnázium, rajztanár: Veress Enéh Erzsébet), II. Hering Fanni (Erkel Ferenc Általános Iskola, Gödöllő, rajztanár: Madarász – Mácsai Mária), III. Bobos Ádám (Veresegyházi Katolikus Gimnázium, rajztanár: Veress Enéh Erzsébet).
Kiemelt különdíjat kapott Neumann Dominik (Erkel Ferenc Általános Iskola, Gödöllő rajztanár: Madarász – Mácsai Mária) és Pál Viktória (Szent Imre Katolikus Általános Iskola, Gödöllő, rajztanár: Praznovszky Tünde)
Tanári különdíjat kapott: Madarász-Mácsai Mária ( Erkel Ferenc Általános Iskola, Gödöllő).
A  zsűri mindezek mellett több különdíjat, és a közönségdíjat is kiosztott, s valamennyi résztvevő átvehette a LIONS Club oklevelét és ajándékát. A díjazott alkotások tovább jutnak az országos mezőnybe, innen pedig a legjobbak az nemzetközi megmérettetésen vesznek majd részt.
A díjakat Csaba Antal az Első Budapest-Gödöllő LIONS Club elnöke, és Harányi Tamás alelnök adták át. (KJ)

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elhunyt Szántai Sándor

Novemberi képviselő – testületi döntések