in

Beethoven és Mozart mű csendült fel a lovardában

A Cavaletta Nőikar, a Gödöllői Városi Vegyeskar, valamint aichachi és müncheni zenészbarátaik ma este sokak számára felejthetetlen zenei élményt nyújtottak Gödöllőn.
A királyi kastély lovardájába meghirdetett hangversenyen megjelenteket Márton Danku István, a nőikar karnagya köszöntötte.
Az est első felében a 14 éves Maximilian Haberstock, a New York-i Metropolitan vendégművésze játszotta Beethoven C-moll zongoraversenyét. Közreműködött a Müncheni Ifjúsági Szimfonikus Zenekar. Vezényelt Hans Peter Pairott.
A műsor második részében Mozart Requiem című művét adták elő. Közreműködött a Cavaletta Nőikar, a Gödöllői Városi Vegyeskar és a Müncheni Ifjúsági Szimfonikus Zenekar. Karmester: Hans Peter Pairott. Szólisták: Németh Renáta – szoprán, Komlóssyné Danku Eszter Anna – alt, Varga Donát – tenor és Nádasdi János – basszus. A nemzetközi produkció méltán öregbítette testvérvárosi kapcsolataink jó hírnevét is!

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Költészet napja a főtéren

Fiatal iparművészek mutatkoznak be a GIM-házban