in ,

Bibliai oktatási központot épített Gödöllőn a Jehova Tanúi Egyház

Május 4-én, szombaton, 10 és 16 óra között nyílt nap keretében mutatják be azt az új bibliaioktatási központot, amely Gödöllőn, az Isaszegi út 76. szám alatt épült. A 120 fős oktatási termet és imaházat a Magyarországi Jehova Tanúi Egyház önkéntesei építették fel.

Az építkezés három hónapig tartott. A rövid ideig tartó építésre az ország minden területéről közel 2000 önkéntes érkezett, hogy a helyi közösség példás összefogásával Gödöllőn is felépülhessen egy modern bibliai oktatási központ.

A nyílt nap célja, hogy a lakosság világnézeti hovatartozástól függetlenül megtekintse a Gödöllőn felépült termet.

Jehova Tanúi több mint száz éve terveznek, és építenek maguknak összejöveteli helyeket. Ezeket a központokat királyságtermeknek hívják. Jelenleg az országban 180  gödöllőihez hasonló terem van, világszerte pedig 61 500 királyságterem épült 2018 év végéig.

Minden egyes királyságterem egy oktatási központ, ahol magas erkölcsi irányadó mértékekről tanulnak az emberek, és ez bármelyik közösség javára válik. Sokaknak segítenek abban, hogy jobb apák, anyák vagy gyermekek legyenek.

A Magyarországi Jehova Tanúi 100 éves történelmét elismert magyar történészek is feldolgozták, mint régóta fennálló, jól ismert keresztény vallás. Európában is hasonló jogokat és kiváltságokat élveznek, mint más elismert vallások. A Tanúk 2018-as egyik ünnepi rendezvényükön világszerte 20,5 millióan vettek részt.

Jehova Tanúiról további információ a jw.org weboldalon található. A nyílt nappal kapcsolatban bővebb tájékoztatást a co.hu@jw.org e-mail címen kérhet.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Gödöllői Majális

Figyelem, forgalmirend-változás Máriabesnyőn!