in

Bronzérem és értékes helyezések a Téli Dobó Bajnokságokon

Március 6-án, Szombathelyen rendezték a Felnőtt és U16-os Téli Dobó Magyar Bajnokság idei kiírásait, ahol Máté Alpár tanítványai remekül szerepeltek. Az U16-os korosztály gerelyhajító versenyén Grünwald Tamás az utolsó sorozatra hagyta a nagy durranást, hiszen akkor dobta legnagyobbját aznap, amivel a dobogó harmadik fokán találta magát. Tomi 48.69 métert hajítva, idei legjobbját érte le, amivel övé lett a bronzérem. Edzéstársa fodor Péter 48.19 méterrel lett mögötte a negyedik. Szabó Levente pedig a hetedik helyet szerezte meg 37.21-el. A felnőttek között állták meg a helyüket a GEAC U20-as gerelyhajítói, Eszenyi Napsugár és Mihajlovic Alex. Mind a ketten a felnőtt mezőnyben próbálták ki magukat, ahol Napsugár lett 45 méter 46 centivel lett az előkelő negyedik helyezett. Alex pedig új egyénit ért el ezzel a szerrel, pontosan 62 méter 15 centimétert dobva, amivel a kiváló hatodik pozícióban fejezte be a versenyszámot.

A gerelyhajítás mellett diszkoszvetésben is elindultak a gödöllői fiatalok. Ebben a versenyszámban Fodor Péter végzett a legelőrébb. Peti 42.80-al, idei legjobbjával az ötödik helyen végzett. Janocha Donát kereken 36 méter dobott, ami számára egyéni csúcs, ez a tízedik helyre pozícionálta a végelszámolásnál. Kovács János pedig idei legjobbjával, 28 méter 61 centivel a 15. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk minden atlétánknak és felkészítőjüknek, Máté Alpárnak.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nemzetközi Nőnap: Egy tüntetéssel kezdődött

Remek judo eredmények Cegléden