in

Covid elleni oltás: Segítenek regisztrálni a könyvtárosok!

Azok számára, akik nem mozognak otthonosan az online térben, vagy nem rendelkeznek számítógéppel, e-mail címmel – főleg az idősebbek közül – gondot jelenthet a koronavírus elleni oltáshoz szükséges regisztráció.
A Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ munkatársai április 13-tól – az intézmény zárva tartása mellett – segítséget nyújtanak ebben azoknak, akiknek erre igényt tartanak.
A segítség igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges, ezt a +36 70 886 8690-es telefonszámon tehetik meg hétköznap 8-18 óra között, ahol Lehota Ágnes könyvtároshoz fordulhatnak.
A helyszínen a könyvtár munkatársa az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat aláírását követően segítséget nyújt:
– e-mail fiók kialakításhoz,
– a regisztrációhoz,

– az oltáshoz szükséges Hozzájáruló nyilatkozat kitöltéséhez.
Szükség esetén vállalják, hogy az oltás miatt létrehozott e-mail címre érkező üzeneteket figyelemmel kísérik és arról tájékoztatják az érintettet.
A segítő pontot az épület fölszintjén alakították ki, megközelíteni a belső udvarból nyíló teraszról lehet, ahol tábla segíti a tájékozódást.
A Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ munkatársai a regisztrációs segítséget a járványügyi- és az adatvédelmi szabályok szigorú betartása mellett végzik.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

ARBOFESZT fotópályázat 2021

Így változnak a védelmi intézkedések