in ,

Egyeztetés a zebrák korszerűsítéséről

A tervek szerint még az idén megkezdődhet a Gödöllő város kezelésében lévő gyalogos-átkelők korszerűsítése. Az önkormányzat a hamarosan elinduló világítás-korszerűsítési projektjében kiemelt figyelmet fordít ugyanis a zebrák erős és eltérő színhőmérsékletű lámpákkal történő hatékony megvilágítására, valamint a korszerű, szenzoros zebrabiztonsági rendszerek alkalmazására.

Erről szerdán egyeztetett dr. Lantai Csaba, a közlekedésért is felelős alpolgármester és Füle Sándor, a városi zebrák biztonságosabbá tételéért indult civil kezdeményezés felkarolója; aki egyben a helyi kerékpáros “társadalom” egyik alapembere.

Az egyeztetés során szó esett arról, hogy Gödöllő város vezetése aggodalommal tapasztalja a zebrák környékén folyamatosan szaporodó konfliktusokat, ezért a lakossággal közösen munkálkodik azon, hogy az érvényben lévő útügyi előírásokba kerüljenek bele a korszerű, szenzoros zebravilágítási és -jelzőrendszerek, valamint a zászló is.

Fotó: Füle Sándor

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Mi köze egy border collie-nak a poszméhekhez?

Megnyílt Vörös Eszter Anna legújabb kiállítása