in

Elbúcsúzott a képviselő-testülettől a város címzetes főjegyzője

Megismételhetetlenként kerül be a gödöllői önkormányzat történelmébe a május 17-i képviselő-testületi ülés, mivel közel három évtizedes szolgálatot lezárva utolsó alkalommal foglalt helyet a június elsejével nyugállományba vonuló dr. Nánási Éva címzetes főjegyző dr. Gémesi György polgármester jobbján.
A hivatal szakmai munkáját vezető köztisztviselő két virágcsokrot is kapott az ülés nyilvános szakaszának végén, miután megköszönte a támogatást, amit a polgármestertől, a képviselőktől és a hivatali dolgozóktól élvezett pályafutása során. Azt kívánta a testületnek, hogy a ciklus hátralévő idejében békében, egymással kooperálva és lehetőleg egyetértve tudják végezni feladatukat, s megvalósítani kitűzött céljaikat.
A polgármester elmondta, több mint 400 ülésen, több ezer előterjesztés tárgyalásán számíthatott dr. Nánási Éva munkájára, amivel biztonságot adott számára és biztosította a döntések meghozatalához szükséges szakmai hozzáértést.
– Az első ülés előtti napon még operáltam, majd az első pár hétben válságos pillanatokat is megéltünk, majd átlépve a holtponton, szerintem a város javára tudtunk dolgozni – hangsúlyozta dr. Gémesi György. Hozzátette: a címzetes főjegyző segítségére a jövőben is számít.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Apróhirdetés 2018.05.15.

Képviselő-testületi döntések