in , , ,

Elismeréseket adott át Gémesi György polgármester

Két rangos elismerést adott át a mai napon dr. Gémesi György polgármester.

Dr. Bucsyné Prém Katalint a képviselő-testület Gödöllő Városért Díjjal tüntette ki a Gödöllői Montágh Imre Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola igazgatójaként végzett tevékenységéért, valamint az SNI és hátrányos helyzetű diákok nevelésében végzett kiemelkedő munkásságáért. Az elismerés augusztus 20-ai ünnepélyes átadásán Dr. Bucsyné Prém Katalin egészségügyi okok miatt nem tudott részt venni. Gémesi György most a Montágh iskolában kereste fel városunk köztiszteletben álló pedagógusát, hogy személyesen adja át számára a díjat.

Szintén a mai napon vehette át a Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért elismerést Navarrete József „Pepe” vívóedző is, aki a GEAC kardedzőjeként hozzájárult Gémesi Csanád felkészüléséhez, és a tokiói olimpián a kardcsapat tagjaként megszerzett bronzérméhez.

Navarrete József a díjat eredetileg szintén augusztus 20-án vette volna át, ám akkor a paralimpiai csapattal visszautazott Tokióba.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

LÁNCOLAT – Vizuális gyakorlatok természeti inspirációra

Meghívó a Bárdy Péter- díj átadására