in

Elkerülhetetlen az elkerülő út

Elengedhetetlen a Gödöllőt elkerülő út megépítése, péntek délutánként tarthatatlan a városra zúduló forgalom – jelentette ki a szeptember 20-i ülés Egyebek napirendi pontjában Gémesi György. Ezeken a napokon akár 55 ezer autó is áthaladhat az autópályán. Erre az lehet a megoldás, hogy ha a város képviselője felszólal a Parlamentben és sürgeti az elkerülő út megépítését, amelynek minden terve megvan már, és amit állami beruházásban kell megvalósítani.
2002-ben országgyűlési képviselőként erre 400 millió forintot ki tudott lobbizni, folytatta, majd az új kormány ezt a pénzt elvette. Utána Fogarasiné Deák Valéria lobbizott 2,7 milliárd forintot az első szakaszra, ezt pedig a válság vitte el. A jelenlegi képviselő úr 2018-ig egy mozdulatot nem tett azért, hogy ezt az utat megépítsék, mondta Gémesi György, pedig az ő településének is kell. A többletforgalom, amit az autópálya a városra terhel, a mi polgáraink idegeit őrli, a mi útjainkat használja és itt okoznak balesetet. A következő testületi ülésre egy határozati javaslatot fogok előterjeszteni az elkerülő út megépítésének sürgetésére és minden fórumon ezt fogom szorgalmazni. De ezt a képviselő úrnak kell elintéznie, ő tudja csak, mi nem.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Balatonlelle: Üléstermi hullámok

A zöldhulladék szállítása is leállhat