in

Fákat ültettek át a Városháza elől a Patak térre

A VÜSZI Kft. munkatársai, Barna Dániel főkertész irányításával ma reggel fákat emeltek ki a Városháza előtti zöldterületről: egy díszcseresznyét és egy ciprusfát átültettek a Patak térre.

A főtér átépítésének keretében a polgármesteri hivatal előtti terület is átalakul, a bejárati részt „kinyitják” a tér felé, hogy az épület jobban megközelíthető legyen, és a jelenleginél jobban érvényesüljön az épület főbejárata.

Mindez azonban nem jelenti a növényzet csökkenését. A tér több mint húsz fával gazdagodik, többek között díszkörte, tölgy, hárs, juhar és vérbükk szépíti majd hamarosan Gödöllő főterét.

A tavaszi növényápolási munkák részeként megújul a Török Ignác Gimnázium környezete is. Az itt lévő kiöregedett bokrokat eltávolítják, mivel az már olyan rossz állapotúak, hogy nem érdemes visszametszeni őket. A tüskés, sok esetben „szemétfogó” bokrok helyére legkésőbb április elején új cserjék, valamint évelők kerülnek.

Klikk!

Fotó: Tatár Attila

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply
  1. Milyen városházáról irsz? Lerombolták a lokálpatrióták.

  2. Tisztelt uram!
    Ha a régi, mára elbontott épülettel szemben állt, attól jobbra van a Városháza.
    Üdvözlettel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Apróhirdetés 2018.03.06.

Nőnapi Ajándékkosár, nemcsak hölgyeknek