in ,

Fekete Péter – a Művészetek Háza színpadán

Csütörtök este a gödöllői – Covid utáni – kulturális “újranyitás” újabb fontos állomásához érkeztünk: a Művészetek Háza színháztermében volt a premierje a Fekete Péter című zenés vígjátéknak, amelyet a Pécsi Ildikó Színtársulat vitt színpadra L. Péterfi Csaba rendezésében. Az amatőr színészekből álló társulat könnyed humorral adta elő a régi, ámde népszerűségéből mit sem vesztett történetet Eisemann Mihály máig ismert slágereivel – a siker nem is maradhatott el. A Művészetek Házában – a járványügyi biztonsági előírásoknak megfelelő – maximális nézőszám mellett óriási taps volt a gárda jutalma.
Szereplők: Czine Eszter, Potvorszki Anita, L. Péterfi Csaba, Kollatos Fotios, Tápai Dóra, Gémesi György, Neumann Nándor, Gyenes András, D. Tóth Norbert, Heine Éva, Bertalan Adrienne.
A Fekete Péter koreográfusa Vajda Gyöngyvér, a zenét Fodor László és Grünvald László írta. Zenekar: Soós Gabriella, Dezső Piroska, Botrágyi Károly, Grünvald László, Kiss István, Csapó Krisztián, Berkó Domonkos.
Tánckar: Gubcsi Anna, Dolányi Réka, Virágh Gyöngyvér/Petró Alíz, Sebők Melinda, Sepsi Réka, Tibold Eszter.
Fotók: Tatár Attila

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Visszavonásig marad érvényben a vízkorlátozás

Magyar Szabadság – művészetben és gondolatban is