in ,

Felfüggeszti a járatokon történő jegyvásárlást a Volánbusz

A Volánbusz Zrt. a Covid–19 harmadik hulláma miatt rendkívüli forgalmi és kereskedelmi intézkedéseket vezet be járatain: a fizikai kontaktus minimalizálása érdekében az országos, az elővárosi és a regionális forgalomban, illetve – azokon a településeken, ahol a társaság látja el a helyi közlekedési szolgáltatást – a helyi járatokon március 29-től egységesen felfüggeszti az első ajtós felszállást; a járművezetőket kordonnal határolja el az utastértől.
Ezt követően az utasok a pénztárakban, a jegykiadó automatáknál, a Közlekedési Mobiljegy alkalmazással és társalkalmazásaival, illetve a Volánbusz Zrt. partnereinél a korábban megszokottak feltételekkel vásárolhatnak jegyet. Újdonságként a MÁV-START pénztáraiban – országszerte közel 300 helyszínen – március 29-től, hétfőtől első lépésben a helyközi április havi bérleteket lehet megvásárolni. A Volánbusz Zrt. folyamatosan dolgozik további új értékesítési csatornák bevonásán – tették közzé a cég honlapján.
A kivételes helyzetben a Volánbusz Zrt. kéri az utasok türelmét, és köszönetét fejezi ki, hogy megértéssel kezelik a rendkívüli intézkedéseket!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

„Pécsi Ildikó Keleti Éva szemével”

Elhunyt Szentkirályi Miklós festő-restaurátor