in ,

Fiatal iparművészek mutatkoznak be a GIM-házban

Stúdiók címmel nyílt kiállítás a Gödöllői Iparművészeti Műhelyben április 14-én. A különleges tárlaton azok a fiatal gödöllői iparművészek mutatkoznak be, akiknek a különböző tanfolyamokon innen indult el a karrierje, majd később a Budapesti Műszaki Egyetemre vagy a Moholy -Nagy Művészeti Egyetemre nyertek felvételt. Az összeállításban Ágonston Bence formatervező hallgató, Bangó Alexandra grafikusművész, Béla Eszter textiltervező művész, Guba Sándor építész, Kecskés Fanni textiltervező hallgató, Pattantyús Orsolya keramikus művész, Remsey Dávid grafikusművész és Hidasi Zsófi textiltervező művész munkáit ismerhetik meg az érdeklődők. A kiállításon egyfajta műhely hangulatot teremtettek a művészek, akik az alkotás folyamatába is bepillantást engednek a werkfilmek és a videoanimációk segítségével.
A rendezvényen L. Péterfi Csaba, a polgármesteri kabinet vezetője, kommunikációs igazgató mondott köszöntőt, majd Szenes István, Ybl Miklós díjas belsőépítész, Érdemes Művész, az MMA iparművészeti és tervezőművészeti tagozatának vezetője nyitotta meg a kiállítást, ami része az Ifjúság éve kulturális tematikus év rendezvényeinek.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Beethoven és Mozart mű csendült fel a lovardában

Apróhirdetés 2018.04.17.