in ,

Fúvosok fesztiválja

Nagy sikerrel rendezték meg a VIII. Gödöllői Fúvószenekari Fesztivált. A rendezvény koncertjeit mind a kastélynál, mind a főtéren hatalmas érdeklődés kísérte.

A rendezvény szombaton délelőtt a kastély előtt kezdődött, ahol a résztvevő zenekarok térzenével szórakoztatták a látogatókat. Délután a főtéren várták a fúvósok a közönséget: a házigazda Gödöllői Városi Fúvószenekar mellett a Dányi Ifjúsági Fúvószenekar, a Kertvárosi Fúvószenekar (Bp. XVI. kerület), a Péceli Zeneiskola Ossó János Fúvószenekara, és a Pomázi Önkéntes Tűzoltózenekar és a Fréderic Chopin Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekara adott koncertet.
A program rendkívül látványos eleme volt a menetzenés felvonulás és a zenekarok közös koncertje, amit a Törökbálinti Smaragd Mazsorett Csoport és a Csillaghegyi Mazsorett Csoport közreműködése színesítette.
A fesztivál zárókoncertjén a Gödöllői Városi Fúvószenekart hallhatta a közönség.  Fúvósaink ez alkalommal igazi különlegességgel készültek: a „Rock Klasszikusai” című összeállításban többek között az AC/DC, a Queen, Tina Turner, Bon Jovi, és Phil Collins slágereinek fúvós feldolgozásai szólaltak meg. Énekesként Ress Hajnalka közreműködött.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Bölcsőde búcsúztató

FELHÍVÁS GÖDÖLLŐ VÁROS DÍSZPOLGÁRA kitüntető cím adományozására