in

Hamarosan kezdődnek a piaci fejlesztések

A Képviselő-testület a Gödöllői Piac Üzemeltető és Szolgáltató Kft. 2022. évi egyszerűsített éves beszámoló mérlegét 125.530 000.- Ft mérleg-főösszeggel az eredménykimutatást 52.559 000.- Ft bevétellel, 51.067 000.- Ft költségekkel, ráfordításokkal és 1.492E Ft adózott eredménnyel felfogadta. A pandémia után a magas infláció és a rendkívül magas energiaárak nehezítették a Gödöllői Piac Kft. működését 2022-ben. A korábbi évekkel ellentétben az üresen álló üzletekre nem tudnak stabil, hosszú távon prosperáló bérlőt találni a bizonytalan gazdasági körülmények és a magas vállalkozói kockázat miatt.

A kigazdálkodhatatlan energia díjak (a távhő díja 3500.- Ft/GJ -ról 52 500.- Ft/GJ-ra emelkedett) miatt a Piac épület több területén nem volt fűtés. Bárdy Péter alpolgármester ezzel kapcsolatban megjegyezte, ez nehéz döntés volt, de partnerek voltak benne az árusok, és a vevők is elfogadták ezt a helyzetet.

A nehézségek ellenére az önkormányzat eredményes pályázatának eredményeként hamarosan jelentős fejlesztések kezdődnek: A több mint 263 000 000.-Ft. értékű támogatásnak köszönhetően sor kerül a személy és teherfelvonó komplett cseréjére, udvari fedést alakítanak ki, egyes részeken sor kerül a térburkolat javítására, pavilonok telepítésére és napelemek felszerelésére.

A képviselő-testület az ügyvezető számára kéthavi munkabérének megfelelő összegű jutalmat állapított meg.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elfogata a testület a MUZA beszámolóját

Elfogadta a testület a Kalória beszámolóját