in ,

Háromszor 60 év

Szombaton különleges délutánra készülődött a Gödöllői Kerbarátok Köre. Városunk egyik legaktívabb nyugdíjas egyesületének tagsága most köszöntött három olyan házaspárt, akiknek 60 évvel ezelőtt volt az esküvőjük. Rajtuk kívül, természetesen, nem feledkeztek meg a 80 és 70 éves tagjaikról, valamint a névnaposokról sem.
Sebő Györgyné, a kertbarát kör elnöke – aki maga is a köszöntöttek között volt, mert idén ő is 80 éves – meghatódva üdvözölte a szép számban összegyűlteket, majd Gémesi György polgármester is szeretettel köszöntötte az ünnepelteket és az ünneplőket.
A hat évtizedet szépen megért házaspárok részéről Wolf Maya fejezte ki hálájukat a megemlékezésért. Beszédében azt hangsúlyozta: mindenk párnak komoly kompromisszumokat kell kötni, csak így “működhet” a házasság.
A 60 éves házasok (Mészáros Erzsébet-Pintér István, Erdész Gizella-Kestner István, Wolf Maya-Kalydy Endre) a Nászinduló dallamaira jöttek be a Török Ignác Gimnázium éttermébe, ahol egy kellemes koraestét töltöttek el.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Méhkasokat helyeztek át a főtérről

Képviselő-testületi hírek