in

Ingyenes átvétel – amíg a lomtalanítás szünetel.

Városunkban is nehéz helyzetet teremtett, hogy idén a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. a gépjárművek nagy számú meghibásodása miatt, valamint a Kerepes-Ökörtelek völgyi hulladéklerakó kapacitási problémái következtében felfüggesztette a lomtalanítást. Az ebből adódó problémák megoldására a napokban a Zöld Híd megváltoztatja az egyes hulladékkezelésre vonatkozó szabályait. Erről Gyenes Szilárd megbízott ügyvezető igazgató levélben tájékoztatta a települések polgármestereit.
Az igazgatói utasítás értelmében a szervezet telephelyein, így Kerepes, Ökörtelek-völgyben szabályozott kereteken belül lehetővé kell tenni a lom és elektronikai hulladékok átvételét.
A június 8-án kelt utasítás szerint október hónap végéig biztosítani kell az ütemezett szombati nyitva tartást. A szabályozott időpontokban – tehát szombatonként – beszállított lomhulladékok, elektronikai hulladékok átvétele a lakossági szállítás esetén regisztrált és díjmentes. Ennek a mennyissége azonban éves szinten nem haladhatja meg a 1,5 köbmétert..
Az új szabályozás ez év december 31-ig érvényes.
A pontos nyitvatartási rendről a Zöld Híd hamarosan tájékoztatni fogja a lakosságot, azt többek között honlapján is közzéteszi.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Koronázási Hétvége

Apróhirdetés 2018.06.12.