in

Irány az országos bajnokság

KTC-Vuelta SE. II.osztály junior csapat (1)
KTC-Vuelta SE. II.osztály junior csapat (1)

Május 7-9-i hétvégén rendezték meg a ritmikus gimnasztika vidék bajnokságot. A háromnapos selejtezőt – melyről az országos bajnokságra lehetett továbbjutni – Somogyjádon rendezte meg a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség. Bár a korlátozásokat már enyhítették, a verseny zártkörűen zajlott. A nézők ismét élő tv adásban szurkolhattak a gyerekeknek. Tizenkilenc egyesület közel 300 versenyzője vett részt a selejtezőn. A gödöllői KTC-Vuelta Sportegyesület csaknem minden indulója továbbjutott az országos bajnokságra.

Az eseményt a versenysport kategóriában, I., II. és III. osztályban rendezték meg a legkisebbektől, a legnagyobbakig. A gödöllői ritmikus gimnasztika egyesület 30 versenyzőt nevezett. Hatalmas dicsőség a sportegyesület számára, hogy felnőtt korosztályban 8 egyéni versenyzője is van, köztük Csaba Luca automatikusan kvalifikálta magát I. osztályban. A legkisebbek közt (2013) Térmeg Petra nyújtott kiemelkedő eredményt, kisgyermek kategóriában a VI. helyen jutott tovább.

Az I. és II. osztályú versenyzők júniusban mérik össze tudásukat az Országos Bajnokságon. A III. osztály pedig az őszi szezonban.

Eredmények:

  1. osztály felnőtt kategóriában két csapatot indított az egyesület.

Az egyik csapat a II. helyen végzett: Csaba Emese 8., Csaba Lilla 5., Eisenkrammer Nóra 13., Szabados Ágnes 15. egyéni helyezésével.

A másik csapat VIII. helyen végzett: Kiss Míra 21., Molnár Sophie 19., Tikk Hanna 24.

  1. osztály junior csapat II. hely: Barbieri Glória 11., Dobos Johanna 8., Kocsis Virág 14., Szász Lilla 7., T. Kovács Ágnes 6. (képünkön)

III. osztály junior: Palásti Réka 3., Kruppa Kincső 8.

  1. osztály serdülő: Bartha Boglárka 2.
  2. osztály serdülőcsapat II. hely: Berka Léna 8., Komáromi Nóra 5., Kovást Vivien 7., Nánási Krisztina 4.

III. osztály serdülő csapat VII. hely: Barbieri Liána 6., Kovács Flóra 4., Pethő Zsófia 8., Tóth Boglárka 5.

  1. osztály gyermekcsapat II. hely: Gazsik Emese 10., Hegyi Zita 25., Kovács Emma 9., Polyóka Hella 3., T. Kovács Katalin 2., Varga Petra 7.

KTC-Vuelta SE. II. osztály gyermek csapat (1)
KTC-Vuelta SE. II. osztály gyermek csapat (1)

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ők vehetik át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért, valamint a Gödöllő Talentum díjat

Gödöllői judo-sikerek Budapesten