in

Képviselő-testületi döntések

Városi elismerések

Batizi Sándor vívó mesteredző veheti át a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető címet augusztus 20-án, kiemelkedő szakmai életútjának, magas szintű közösségi tevékenységének és értékteremtő munkásságának elismeréseként. A kitüntető cím odaítéléséről júniusi ülésén döntött a képviselő-testület.
Szent István ünnepén adják át a „Gödöllő Városáért” díjakat is, az elismerésben idén három személy részesül:
Zmák Julianna Borbála, a Hajós Alfréd Általános Iskola nyugalmazott igazgatója – a pedagógia területén végzett kiemelkedő munkájáért, a szakmai oktatásért folytatott magas szintű tevékenységéért;
dr. Fábián Zsolt, Gödöllő korábbi alpolgármestere – az önkormányzatiság területén végzett kiemelkedő munkájáért, Gödölő fejlődéséért folytatott magas szintű tevékenységéért;
Gadanecz György – kiemelkedő edzői munkájáért, az emberi és sport kapcsolatok ápolásáért végzett magas szintű tevékenységéért.
A képviselő-testület döntött arról is, kik kapják idén a Gödöllő Vállalkozója díjat. Az elismerést Paulovicsné Domonkos Erikának, és az Erikajálda csapatának, valamint Kruták Zsófiának a Karácsonyház megálmodójának és a Karácsonyház csapatának ítélték oda.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Képviselő-testületi döntések

Képeken a Múzeumok Éjszakája