in

Keresztül Gödöllőn: Két keréken, biztonságban

Elkészült a legújabb kerékpáros fejlesztés: most már az arborétumig és a Nemzeti Biodiverzitási Génmegőrzési Központig (volt KÁTKI) biztonsággal lehet közlekedni. A Sík Sándor és az Alvég utcában kerékpáros nyomvonal felfestésével jelölték ki a biciklisek helyét az úttesten, az Isaszegi úton pedig önálló, kétirányú, elválasztott gyalogos és kerékpárút készült. A műszaki átadás után az „ünnepélyes átadó tekerés” is megtörtént.

Gödöllő kerékpárút-hálózatát kihasználva két ponton lehetett gyülekezni és veterán kerékpárosok felvezetésével betekerni a főtérre: a Lear parkolójában Bajkó Norbert alpolgármester és Mészáros Judit főépítész, az Isaszegi úton Gémesi György polgármester és Bárdy Péter alpolgármester várta kerékpárosokat. A főtéren Gémesi György és Epres György sportügyi tanácsnok mondott beszédet.

A fejlesztés Gödöllő Város Önkormányzatának a „Gödöllő Fenntartható Közlekedésének fejlesztése: Észak-déli irányú főhálózat II. ütem” című, PM_KEREKPARUT_2018/20 azonosítószámú pályázatának támogatásával valósult meg.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Florárium – A rendszerbe foglalt kert

Süsü, a sárkány Gödöllőre jön