in ,

Készül az előválasztásra az ellenzék

Hohn Krisztina országgyűlési képviselő és Keresztes Lóránt, az LMP országgyűlési képviselő-csoportjának vezetője sajtótájékoztatót tartottak Hohn Krisztina gödöllői irodája előtt. Az eseményen bejelentették, hogy Hohn Krisztina az LMP támogatásával indul a 2022-es parlamenti választások őszi ellenzéki előválasztásán.

Keresztes Lóránt úgy fogalmazott: az LMP fontosnak tartja, hogy az itt élőknek olyan képviselőjük legyen a parlamentben, aki az ő érdekeiket képviseli, valamint, aki tud és akar együttműködni a választókerületben élőkkel és a települések vezetőivel.

Így már két jelölt neve ismert, akik megmérettetik magukat az ellenzéki előválasztáson.

A Momentum Mozgalom dr. Varga Zoltánt indítja, aki először száll ringbe az országgyűlési-képviselői posztért.

Az LMP Hohn Krisztina mellett teszi le voksát, aki 2018 óta tagja az Országgyűlésnek. Azóta több alkalommal szót emelt Gödöllő és Pest megye 6-os számú választókerületének érdekében.
Így például felszólat a Gödöllőt elkerülő út megépítésének érdekében, ami 2002 óta még mindig várat magára, és városunk mellett a Szadán és Isaszegen átmenő gépjármű forgalmat is csökkenté.
A Hajós Alfréd Általános Iskola felújításának érdekében is szót emelt, felhívta a figyelmet arra, hogy a rossz állapotban lévő intézmény minden esetben kimarad a támogatottak köréből, holott nem állami fenntartású iskoláknak is jelentős támogatásokat ítél meg a kormány.
Országgyűlési képviselőként összefogást kezdeményezett, hogy a HÉV kocsijait lássák el kamerákkal épp úgy, mint a vasúti szerelvényeket, és a HÉV valamennyi megállójába kerüljenek kamerák annak érdekében, hogy megelőzhetőek legyenek az olyan és hasonló esetek, mint amikor ez év januárjában egy nőt megtámadtak és megpróbáltak megerőszakolni.
Mindezek mellett több esetben felszólalt az önkormányzatokkal kapcsolatos, valamint szociális kérdésekben is.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Fotó: facebook.com/Godolloi-Roplabda-Club

Bronzérmes a GRC junior csapata

Az igényekhez igazodik a behajtási rendelet – Július 1-jétől kell bejelenteni a gépjárműveket.