in ,

Kezdődik a tömeges oltás a Tormayban

Ezen a héten a Tormay Károly Egészségügyi Központ is bekapcsolódik a tömeges oltások lebonyolításába. Csütörtöktől szombatig összesen 432 főt oltanak be Pfizer- BioNTech vakcinával. Az oltást csak az kaphatja meg, akit a háziorvos időponttal az intézménybe irányított és az előjegyzési listán rajta van! – áll az intézmény tájékoztatójában.
9:00 – 10.00 – 11:00 -12:00 – 13:00 és 14:00 órás időpontok kerültek kiadásra, amelyekre a háziorvosok szervezik a betegeket. Kérik, hogy a háziorvostól kapott időpont előtt max. 15 perccel érkezzenek, lehetőleg ne túl korán és kérik, hogy a várakozás alatt is tartsák be a megfelelő távolságot!
Az intézmény a Pest Megyei Oltási Munkacsoporttól kapott előjegyzési lista alapján dolgozik, az előjegyzéssel kapcsolatos ekérdésekre (mikor kerülök sorra, mikor hívnak be, hova kell menjek stb.) nem tudnak információval szolgálni, mivel a háziorvos feladata az oltásra regisztráltak közül kiválasztani az oltható személyeket. Regisztrálni a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon tudnak, ahonnan a szükséges hozzájáruló nyilatkozat is letölthető.
Az oltásban résztvevő háziorvosok munkájának támogatására, minden háziorvos mellé egy-egy olyan munkatársat delegál az önkormányzat, aki segít az oltásokkal kapcsolatos adminisztratív
feladatok elvégzésében. Erről dr. Gémesi György
polgármester, Bajkó Norbert alpolgármester és dr. Dunai György a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatója egyeztetett a gödöllői háziorvosokkal. A megbeszélésén mind a 11 körzet
háziorvosa részt vett.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Rongálás történt a görög-katolikus templomban

Felvételen a görögkatolikus templom megrongálása