in

Kutatók Éjszakája – színek, illatok, hangok kavalkádja

Gödöllőn közel 200, a Budai Campuson és az Ybl Miklós Építéstudományi Karon 70, Szarvason 20 program várta péntek délutántól az idei Kutatók Éjszakája látogatóit, elsősorban az általános iskolásokat, hogy első kézből ismerkedjen azzal, mivel is foglalkoznak a tudományos kutatók a laboratóriumaikban. Bőségesen lehetett válogatni a színes, illatos és hangos eseményekből, amikre fizikai és kémiai kísérletek tették fel a koronát.

A program gödöllői megnyitóján, az aulában dr. Ugrósdy György, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar dékánhelyettese köszöntötte a közönséget, majd átadta az óvodásoknak és iskolásoknak meghirdetett Múltunk a jelenben című rajzpályázat díjait.

Az óvoda kategóriában Szedő Lilla, az általános iskolások 1-4. osztályos mezőnyében Angyal Nóra, az 5-8. osztályosok között Fazakas Csenge nyerte a pályázatot. Az alsósok között különdíjas lett a Teleki József Általános Iskola és Szakközépiskola 1. osztálya valamint Szabó Eszter Blanka, Soós Ilona, Esztergály Virág Emese, Kovács Boglárka és Kaszta Áron. A felsős kategória különdíjasa Erőss Hajnalka Krisztina.

Elismerő oklevélben részesült a Gödöllői Kikelet Óvoda (legtöbb rajz az óvoda kategóriában), a Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola (legtöbb rajz az általános iskola kategóriában), Bu Györgyi és Praznovszky Tünde felkészítő pedagógusok.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Mihály-napi családünnep

Gödöllői emlékezés az aradi vértanúkra