in

Lerakták a TRUMPF 4 milliárdos beruházásának alapkövét

Lerakták a németországi TRUMPF vállalatcsoport magyarországi tagvállalatának, a TRUMPF Hungary Kft. új székhelyének és Ipar 4.0 bemutatótermének alapkövét a Gödöllői Üzleti Parkban.

Az eseményen  Marcella Montelatici, a TRUMPF Werkzeugmaschinen GmbH + Co. KG értékesítésért és szolgáltatásokért felelős ügyvezetője;  dr. Nagy Ádám , az Innovációs és Technológiai Minisztérium iparági stratégiákért és szabályozásért felelős helyettes államtitkára és Dr. Gémesi György  Gödöllő polgármestere mondtak köszöntőt.

Mint elhangzott: A TRUMPF egy környezetbarát technológiaváltáson alapuló fejlesztést hoz Gödöllőre, a magyar szaktudásra alapozva. A vállalat együttműködik majd a környező egyetemekkel.

A rendezvényen Gémesi György úgy fogalmazott: Ez a beruházás a tradíció, a tudás és a gazdaság találkozása.
Az autóipar növekvő üzleti lehetőségei által a TRUMPF csoport összesen 4 milliárd forintot fektet be egy új épületbe, valamint egy gépekkel felszerelt bemutatóterembe a Gödöllői Üzleti Parkban.
A beruházást a tervek szerint 2022-ben adják majd át.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat

Gödöllői érmek a fitnesz vb-n