in ,

MÁV-START: November 16-tól módosított menetrend

A MÁV-START értesíti a tisztelt utasokat, hogy 2019. november 16-tól 2019. december 7-ig

Rákos – Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a
80 Budapest – Hatvan – Miskolc – Sátoraljaújhely vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
Budapest-Keleti Verseny utca – Hatvan vasútállomás között az InterCity vonatok helyett,
Pécel – Hatvan állomások között a gyors- és sebesvonatok helyett (kivéve 5500 és 1511 sz. gyorsvonatok Rákos – Hatvan viszonylatban) vonatpótló autóbuszok közlekednek.
A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon.

A MÁV-START felhívja a tisztelt utasok figyelmét, hogy:
– a Budapestről induló, illetve oda érkező vonatpótló autóbuszok indulási és megállási helye a Keleti pályaudvar melletti Verseny utcai ideiglenes autóbusz megállóhely;
– a „kör” InterCity vonatok Nyíregyházáig járnak, így csak Budapest-Keleti – Nyíregyháza illetve Nyíregyháza – Budapest-Nyugati viszonylatokban közlekednek.
A Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között az InterCity vonatok helyett közvetlen InterCity pótló buszok közlekednek.
– Az egri gyors és sátoraljaújhelyi sebesvonatok helyett Pécel – Hatvan vasútállomás között vonatpótló autóbuszok közlekednek (kivéve 5500 és 1511 sz. gyorsvonatok Rákos – Hatvan viszonylatban.
– Gödöllőn az átépítés alatt álló vasútállomást a vonatpótló autóbuszok nem érintik, helyette a Gödöllő, Szabadság téri H8 és az Gödöllő, Autóbusz állomás megállóhelyeken állnak meg. A Gödöllő, Szabadság tér megállóban a MÁV-HÉV járataira a csatlakozás biztosított. Gödöllő, Autóbusz állomáson vasúti jegy és bérletvásárlás biztosított.
A vasúti jegyek és bérletek érvényesek a H8 HÉV vonalán Gödöllő és Budapest Örs vezér tere viszonylatban.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Olvadó jégkristályok

Meghívó Erzsébet-napi megemlékezésre