in , , ,

MEGHÍVÓ KERÉKPÁRÚT ÜNNEPÉLYES ÁTADÓRA

Gödöllő Város Önkormányzata szeretettel vár minden kedves biciklizni vágyót egy vasárnapi délutáni bringás programra:
2021. szeptember 19-én, (vasárnap) 16.00-kor
A város kerékpárút hálózatát kihasználva a város 2 pontján lehet gyülekezni, majd mindkét helyről veterán kerékpárosok felvezetésével lehet bebiciklizni a Főtérre, ahol a gyülekezőhelyeken kapott kuponokat be lehet váltani egy fagylaltra.

1. A Dózsa György úti kerékpárút bebiciklizéséhez a gyülekező a Lear Corporation parkolójában lesz, 16.00kor, ahol Bajkó Norbert alpolgármester és Mészáros Judit főépítész várja a biciklistákat.

2. Az újonnan elkészül Isaszegi úti kerékpárút bebiciklizéséhez a gyülekező 16.00-kor az Isaszegi úton a Nemzeti Biodiverzitási és Génmegőrzési Központ (volt KÁTKI) gazdasági bejáratánál lesz, ahol Dr. Gémesi György polgármester és Bárdy Péter, alpolgármester várja a kerékpározni vágyókat.

Mindkét csapat a Főtéren találkozik, ahol beszédet mond
dr. Gémesi György, polgármester,majd mindenkit megvendégelünk két gombóc fagylaltra és mindeki átvehet egy apró kerékpáros ajándékot.
A sajtónyilvános rendezvényen történő részvétel ingyenes, védettségi igazolványhoz nem kötött, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi linken:

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Belvárosi Napok – Magna cum Laude

Jótékonysági koncert a Gödöllői Evangélikus Templom orgonájáért