in

Mesevilág a Karácsonyházban

Megnyílt, és ismét várja a látogatókat a Karácsonyház.  Ahogy a korábbi években, most is különleges, ünnepi díszt öltött a látványosságnak helyet adó Várkapitányi Lak. A látogatóknak  igazi mesevilág tárul a szemük elé akár vásárolni szeretnének, akár csak nézelődni, megkezdeni az ünnepre hangolódást.

Mint azt Kruták Zsófia, a Karácsonyház megálmodója és vezetője lapunknak elmondta, idén a Grincs lett a hely központi figurája, akit az elmúlt évek tapasztalatai szerint a magyarok különösen kedvelnek. Nagyon sok gyerek érkezett úgy ide, hogy levelet, rajzott hozott ennek a különös figurának, akit szívesen öleltek meg, szeretettel vették körül, amikor korábban találkozhattak vele a Karácsonyházban.
Természetesen a Grincs mellett a Mikulással is találkozhatnak majd a gyerekek, ő december 3-án érkezik meg.
Mind a látványelemekben, mind a termék kínálatban egyaránt megtalálhatók a legújabb trendek és a tradicionális dekorációs elemek. Visszatér több forma  a 70-80-as évek slágerei közül, mint például a csavart gyertya és a megtört felületű díszek.
Az idei év állatfigurája az egér.  Velük egy külön teremben,  a  „Rágcsáldában” találkozhatnak az érdeklődők.
A Karácsonyház a látnivalók mellett színes programokat is kínál, erről Facebook-oldalukon tájékoztatják majd az érdeklődőket. (NyF)

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A Gödöllői Városi Mozi műsora

Szobrot kapott Tessedik Sámuel