in , ,

Minőség és igényesség: Megnyílt a Kútház Kávézó

Szombat reggel hivatalosan is átadták a Kútház Kávézót, ahol dr. Gémesi György polgármester, dr. Gyuricza Csaba, a Szent István Egyetem rektora és Balogh Piusz atya, premontrei apát mondott beszédet.
Újabb minőségi és igényes szolgáltatással bővült Gödöllő kínálata – hangsúlyozta Gyuricza Csaba. Gémesi György is örömét fejezte ki, hogy gödöllői fiatalok vágnak bele egy ilyen magas színvonalú szolgáltatásba; arról nem is beszélve, hogy nemcsak a város, de a szűkebb környezet is gazdagodott, hiszen az egykor valóban kútháznak kitalált épület újjáéledt – az ugyancsak gödöllői Guba Sándor tervei alapján.
Ez a kávézó-cukrászda-fagyizó-reggeliző kiváló jelképe az összefogásnak, hiszen egy nagyon lepusztult épület újult meg: az épület maga az egyetemé, az földterület egyik fele a premontrei apátságé, a másik pedig Gödöllő városáé – fogalmazott dr. Máthé László társtulajdonos. Elmondta, szándékaik szerint ez a béke szigete lesz, ahol mindenkit szeretettel várnak.
A Kútház cukrásztermékeit, péksüteményeit és szendvicseit mind városunkban készítik minőségi alapanyagokból.
A rövid átadó végén Balogh Piusz atya megszentelte az épületet.

Fotók: Tatár Attila

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Mikor, mit ünnepelünk – Halloween, mindenszentek és halottak napja

Tájékoztatás fogadónapok elmaradásáról