in

New York-i és gödöllői zenészek kastélyban

Különleges koncert tanúja volt a közönség február 21-én a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában, ahol a New York-i Scarsdale High School Orchestra és a Gödöllői Fréderic Chopin Zenei AMI ifjúsági zenekara, valamint a Cilibri, a Cibri és a Cipóriska énekegyüttesek léptek színpadra.

A házigazdák előadásában magyar népdalcsokor, valamint Farkas Ferenc, Arcangelo Corelli és Bartók Béla művei csendültek fel, míg a Scarsdale High School zenekara John Hebdenm Pjotr Csajkovszkij, William Herschel, Jules Massenet és Philip Glass szerzeményeivel mutatkozott be.
A hangversenyt két közös produkció zárta. Elősként – a vendégek választásaként – Karl Jenkins Palladio című szerzeményét szólaltatták meg, majd a házigazdák kívánságkaént Erkel Ferenc Hunyadi László című operájából a palotás csendült fel a Gödöllő Táncszínház tagjainak közreműködésével.
A Fréderic Chopin Zenei AMI Ifhúsági Zenekarát Lázárné Nagy Andrea és Gál Tamás vezényelte, a Scarsdale High School Orchestra élén pedig Amédeé Williams állt.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Képviselő-testületi hírek – Kinek a feladata az egészségügyi ellátás

A KSH tájékoztatása lakossági adatgyűjtésről