in

Olimpia: A hétvégén már Tokióban a gödöllőiek

Bő egy hét múlva, július 23-án pénteken veszi kezdetét a tokiói olimpia. A XXXII. nyári ötkarikás játékokra eredetileg tavaly nyáron került volna sor, de a koronavírus-járvány miatt az eseményt az idei évre halasztották. Múlt csütörtökön a japán kormány és a szervezőbizottság bejelentése nyomán eldőlt, hogy helyi nézők sem lehetnek jelen a tokiói olimpia versenyein. Az már márciusban kiderült, hogy külföldi nézőket nem engednek be az eseményre, a helyi drukkerek jelenlétéről való határozatot viszont az utolsó pillanatokig igyekeztek kitolni. A járvány újbóli felerősödése miatt viszont szükségállapotot hirdettek ki a Japán fővárosban.

A két gödöllői induló a héten utazik Tokióba. Mészáros Eszter sportlövőért először július 24-én szoríthatunk a női 10m légpuska selejtezőjében, majd július 27-én a 10m légpuska mix csapat kvalifikációjában, ahol Péni István párjaként indul majd a gödöllői sportoló, végül július 31-én a női 50m puska 3×40 lövés összetett kvalifikációjában. Gémesi Csanád a kardcsapat tagjaként július 28-án lép pástra.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vízkorlátozás visszavonás

A Gödöllői Városi Mozi műsora