in

Online, interaktív adventi naptár minden korosztálynak

Ebben az évben, a korlátozó intézkedések miatt többet vagyunk együtt, vagy „összezárva” családtagjainkkal. A váci egyházmegye hitoktatói most egy különleges adventi naptárat készítettek, ami valamennyi korosztályhoz szól.

Az „Adventi meglepetés” oldalán a család apraja és nagyja, gyerekek, tinik, fiatalok és régebb óta fiatalok válogathatnak kedvükre olyan zenék, írások, játékok, imák között, amelyek segítenek lélekben felkészülni az ünnepre.
Kézműves ötletek és karácsonyi finomságok készítésének bemutatásai is ott van a tartalmak között. Interaktív meséken keresztül a szülők ráláthatnak egy kicsit a korszerű hitoktatásban itt-ott már megjelenő módszertanra is. Fontos célkitűzés volt, hogy ne csak a hívők szótárában található kegyes fogalmainkkal jelenítsük meg a karácsony valódi üzenetét. Helyet kapnak közéleti témák és súlyos kérdések is, amelyek mély gondolatok mentén vezetik az itt időzőket egy másképpen megélt adventi időszakban.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Adventi adománygyűjtés Csörsz mondák könyv újbóli kiadására  

ADVENTI VESZÉLYEK – A Katasztrófavédelem tájékoztatója