in

Online kirándulások Gödöllőn

Számos országban ünneplik február 21-én az Idegenvezetők Világnapját, ami sok helyen többnapos rendezvénysorozattá fejlődött. A hozzá kapcsolódó programokat a hivatalos dátumhoz közeli időpontban rendezik meg, idén február 25-28. között online eseményekkel várják az érdeklődőket. Hazánkban a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata vállal jelentős szerepet, az elsősorban a fővároshoz kötődő rendezvény megszervezésében. A programsorozatba már öt éve bekapcsolódik Gödöllő is, köszönhetően Hajnal Irén, a Gödöllői Nyugdíjas Egyesület turisztikai vezetője aktivitásának. Mivel a hagyományos szakmai látogatásra és városnézésre nincs lehetőség, Hajnal Irén és Temesvári Gabriella, az egyesület fotósa kétrészes kisfilmet készítettek Gödöllő nevezetességeiről. Az egyenként közel félórás összeállítás első részben az érdeklődők Erzsébet királyné nyomában járhatnak , megismerhetik a Királyi Várót, az Alsóparkot, a Gödöllői  Királyi Kastélyt és az Erzsébet parkot.  A II. részben a főtérről indulva a Gödöllői Városi Múzeum, Máriabesnyő, az egyetem, az Arborétum és a Méhészet az úti cél. Az összeállítást Tardy Tamás felvételei színesítik.
Az Idegenvezetők Világnapja alkalmából 2020. február 25-én az érdeklődők, on-line konferencián és online városnézéseken vehetnek részt, mindezek mellett számos előadás, intézménybemutató video és bemutatkozás lesz elérhető a www.bkik.hu oldalon.
(A Gödöllői Nyugdíjas Egyesület által készített filmek  „Gödöllő I. rész” és „Gödöllő II. rész” címmel az alábbi linkeken tekinthetők meg:
https://www.youtube.com/watch?v=L1-lYUjNyXE&t=122s
https://www.youtube.com/watch?v=bw5ogjfiE8M )

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tegyünk együtt Gödöllőért!

Lenyűgöző adatok az élelmiszermentésről – megsokszorózódnak az adományok!