in ,

Őszre került át a természetfilm fesztivál

A múlt évi forgatókönyvet követve, a járványügyi helyzetre való tekintettel a szervezők idén is szeptember 10-12-re tették át a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivált.

Sajnos sejteni lehetett, hogy a COVID harmadik hulláma miatt sok nagyszabású, nagy tömegeket vonzó rendezvénymegrendezése veszélybe kerül. A szervezők nem akartak bizonytalanságra építeni, ezért döntöttek végül az őszi időpont mellett.

A Nemzetközi Filmszemlékre közel 2000 fantasztikus film érkezett a világ minden tájáról. A legjobb alkotásokat 2021. szeptember 4-12 között mutatjuk be Gödöllőn, valamint az Országos Filmnapok keretében több helyszínen és a helyi TV csatornákon. A vetítési programok 2021. júniusától megtekinthetők lesznek a www.godollofilmfest.com oldalon.

A fesztivál kísérőprogramjainak pályázatai élnek, azokra várják a nevezéseket. A beadási határidő azonban 2021. május 30-ra változott.

A programok a www.godollofilmfest.com oldalon megtalálhatók lesznek július 15-től.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Költészet Napi Tanösvény a könyvtár udvarán

Rózsa Story a Fábry Showban