in , , ,

Pedagógusokat és diákokat ismert el Gödöllő városa

Díjesővel zárult a tanév Gödöllőn. A Művészetek Házában megtartott városi pedagógusnapi ünnepségen adták át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért Díjakat, amivel idén Kovács Éva, a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola pedagógusa, Gambárné Szántai Ildikó, a Gödöllői Kastélykert Óvoda vezetője, és a Gödöllői Mosolygó Óvoda szakmai közössége munkáját ismerte el a város.
Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért kitüntetésben részesült Zmák Julianna Borbála, a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola igazgatója , Karácsony Katalin a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ gyermek könyvtárosa, ifj. Kiss György, a Gödöllői Kirchhofer József Sportegyesület Tájékozódási Futás Szakosztályának vezetője és a németországi Neustadt an der Waldnaab Gimnázium szakmai közössége.
A rendezvény keretében adták át a Gödöllő Talentum díjat, amit idén Bajczi Levente vehetett át. Itt köszöntötték azokat a diákokat is, akik az oktatási intézmények javaslata alapján Év Tanulója elismerésben részesültek, valamint a nyugdíjba vonuló és szolgálati emlékéremre és színes diplomára jogosult pedagógusokat.
Az ünnepségen dr. Gémesi György polgármester mondott köszöntőt, a műsorban a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagjai közreműködtek.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

PÁRHUZAMOS SZÁLAK

Erasmus Plusz projekt a Gödöllői Református Líceum részvételével