in

Pest megye bajnoka lett a Gödöllői SK

Fotó: facebook.com/ GodolloiSportKlub
Fotó: facebook.com/ GodolloiSportKlub

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 30. fordulójában, a 71 ponttal a tabella élén álló Gödöllői SK a második helyezett, szintén 71 pontos, Dunaharaszti otthonába látogatott.

Pest megye bajnoka lett a Gödöllői SK Gémesi Csanád 16. a padovai GP-n labdarúgás Vívás Győri Zoltán vezető edző a mérkőzést követően így nyilatkozott: „Köszönetet szeretnék mondani az egész csapatnak ezért a fantasztikus évért. Minden játékos maximálisan kivette a részét ebből a szép sikerből. Azt kívánom, hogy egyszer minden edző vezethessen egy ilyen közösséget, felemelő érzés. Köszönet jár vezetőinknek Rózsavölgyi Sándornak és Pelyhe Józsefnek, polgármesterünknek Gémesi Györgynek, illetve közvetlen kollégáimnak, Bokros Jánosnak, Tötös Tamásnak, Bárdos Mónikának, Kormány Mónikának, Ocsovai Dóra Zitának, Hegyesi Lászlónak, Kádár Józsefnek, Patkovics Bencének és Tóth Ambrusnak. Külön szeretném megköszönni a gödöllői utánpótlásban dolgozó kollégáinknak a kiváló munkát, hiszen nagyszerűen felkészítették fiatal játékosainkat, akik közül többen be is tudtak mutatkozni felnőtt csapatunkban. A mérkőzés azt hozta amire számítottunk. A csapat hátrányban is nyugodt tudott maradni, tudtuk, hogy csak idő kérdése az egyenlítés. Az, ami pedig a végén történt, arra nincsenek szavak, az érzés megfizethetetlen. Amint átgurult a labda a 92. perben a gólvonalon, felrobbant a lelátó, a kispadon lévő játékosaink berohantak a pályára, felejthetetlen öröm vette kezdetét a szurkolóinkkal közösen. Nagyon sok támogatást kaptunk szóban a megyében dolgozó edzőktől, játékosoktól, vezetőktől. Hihetetlen, mennyien szurkoltak ezen az utolsó meccsen nekünk, amiért örök hála. A szurkolótáborunknak is jár a hatalmas nagy gratuláció, akik folyamatosan támogatták csapatunkat, és akik nélkül nehéz lett volna ezeket a sikereket elérni. Már mondtam, istenkirályok vagytok! Köszönöm!”

Forrás/fotó: facebook.com/ GodolloiSportKlub

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Richter Egészségváros – Gödöllő: Megelőzés és támogatás

Barangolás a Szepesség és a Tátra csodálatos helyszínein