in

Szűcs Lajos Sportcentrum – ünnepélyes névadó

Szombaton délelőtt tartották meg a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos Sportcentrum névadó ünnepségét – kiállítás-megnyitóval és labdarúgó-mérkőzésekkel.

A tavaly elhunyt olimpiai bajnok, világválogatott, a Ferencvárossal magyar bajnok Szűcs Lajosról elnevezett sportközpont ünnepélyes névadóján Szűcs Csaba, Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó fia, dr. Gémesi György polgármester, Szlahó Csaba, a Pest Megyei Labdarúgó-szövetség társadalmi elnöke és Lakat T. Károly sportújságíró mondott beszédet.

A szalagátvágás után következett mérkőzések kezdőrúgását a gyerekeknél Szűcs Zsombor, Szűcs Lajos unokája, a veteránoknál pedig Szűcs Csaba végezte el.

A Ferencváros részéről Vincze József helyezett el koszorút, a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Lipcsei Péter, az FTC volt játékosa, valamint Rab Tibor (FTC) és Rab Péter (MTK) is, akik gödöllői születésűként lettek egykor kiváló NB I-es játékosok.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Fábián Dénes Zoltán jubileumi kiállítása a Levendula Galériában

Május 25-től ismét fizetni kell a parkolásért!