in

TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÁS – GÖDÖLLŐI ARANY A RÖVIDTÁVÚ ORSZÁGOS BAJNOKSÁGON

Megkezdődött az őszi versenyszezon a tájékozódási futóknál, 2023. szeptember 16-17-én rendezték meg a Rövidtávú Országos Bajnokságot és Váltó Bajnokságot Pécsett.

2023-ban a női 20-as kategóriában Magyarország Rövidtávú Bajnoka a Gödöllői Kirchhofer SE versenyzője Kiss Kamilla lett. Női 16-os kategóriában ezüstérmes lett Vajda Júlia, és a női 18-as kategóriában pontszerző 5. helyen végzett Balázs Eszter.

A vasárnapi váltóbajnokságra szintén Pécs belvárosban került sor.

A V14-es kategóriában bronzérmet nyert a Balázs Emese, Nagy Norbert, Vajda Márk, Bordács Éva összeállítású váltó és pontszerző 10. helyen végzett a Várszegi Gréta, Domján Botond, Bessenyei Kirill, Gombos Edit négyes.

V18-as kategóriában pontszerző 7. helyen végzett a Vajda Júlia, Foris Máté, Kiss Ágoston, Balázs Eszter váltó.

V21-es felnőtt kategóriában pontszerző 11. helyen zárt a Dékány Szilvi, Szabó Márton, Foris Dávid, Kiss Kamilla kvartett.

A Gödöllői Kirchhofer Sportegyesület fennállása óta eddigi legeredményesebb sprint bajnokságát tudhatja magáénak, és ezzel az egyesületek közötti bajnoki pontversenyben jelenleg az előkelő 5. helyet foglalja el, több, nagymúltú és nagyobb létszámú versenyzővel rendelkező egyesület között.  (HJ)

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hogy könnyebb legyen a tanulás

Világ Gyaloglónapi Teljesítménytúra