in

TÁJÉKOZTATÓ A GÖDÖLLŐI HÁZI GYERMEKORVOSOK 2020. MÁRCIUS 23-TÓL ÉRVÉNYES ELLÁTÁSI RENDJÉRŐL

A gödöllői házi gyermekorvosok 2020. március 23-tól a COVID-19 járványügyi vészhelyzet végéig új ellátási rendet alakítottak ki.

Céljuk, hogy a hatóságok által számunkra előírt betegellátás előírásait szem előtt tartva
– biztosítsák a folyamatos gyermekorvosi ellátást hétköznapokon 8-18 óra között,
– a betegeik számára elérhetőek legyenek és mind szomatikus, mind pszichés állapotukat figyelembe véve nyújtsanak számukra megfelelő ellátást,
– fokozottan veszélyeztetett kollégákat mentesítsék a közvetlen betegellátás alól,
– ne találkozzanak személyesen légúti fertőzés tüneteit mutató beteggel,
– jelentősen csökkentsék az orvos-beteg találkozások számát
– olyan ellátási rendet alakítottak ki, ami valamelyik gyermekorvos esetleges megbetegedése vagy karanténba helyezése esetén is tartható.

Kérjük a szülőket, hogy telefonon keresztül hétköznapokon a saját orvosukat, vagy asszisztensüket keressék problémájukkal a felhívásban megjelölt rendelésre kizárólag a telefonos egyeztetés alapján menjenek!

Ezen szempontok figyelembevételével az alábbi ellátási rendet alakították ki 2020.március 23-tól:

Dr. Csikós Tamás a saját betegeit a Páter Károly u. 1. alatti telephelyen továbbra is maga látja el a megszokott rendelési rend szerint.

Dr. Pédery Zsuzsanna, aki 65. életévét betöltötte, nem vesz részt a közvetlen betegellátásban. Saját betegeit telefonon és egyéb digitális eszközökön keresztül látja el, definitív ellátásra törekszik. Fizikális vizsgálatot igénylő betegeit a 2-es rendelőbe irányítja. Praxisának adminisztrációját saját asszisztense végzi. A kötelező védőoltások beadását Dr. Kiss Zsuzsa vállalta.

A 2-es rendelő többi orvosa (Dr. Kiss Anna, Dr. Kiss József, Dr. Kiss Zsuzsanna, Dr. Páll Gabriella, Dr. Tatár Emese) közös rendelési rendet alakított ki.

Minden orvos ellátja saját betegeit telefonon és egyéb digitális eszközökön keresztül a hét minden hétköznapján, munkaidőben. Definitív ellátásra törekednek. Biztosítják a betegek számára a vényköteles gyógyszerek elektronikus receptjének EESZT rendszeren keresztüli patikába juttatását, elvégzik a saját betegek táppénzes adminisztrációját, elvégzik az újszülöttek ellátását, megtartják a csecsemőtanácsadást, ami az életkorhoz kötött kötelező védőoltások beadására, valamint az egészségkárosodással fenyegető krónikus állapotok szűrésére és ellátására koncentrál, megszervezik a szakrendelői- vagy kórházi ellátást igénylők betegútjait.

A 2-es rendelőben egyszerre egy orvos tartózkodik asszisztensével, ellátja mind a hat praxis nem légúti, a kollégák által odairányított betegeit. Az ellátás tervezett rendje az alábbiak szerint alakul:

Hétfő
8-tól 13 óráig: dr. Kiss József
13-18: dr. Tatár Emese

Kedd
8-13: dr. Kiss Anna
13-18: dr. Kiss Zsuzsanna

Szerda
8-13: dr. Kiss Zsuzsanna
13-18: dr. Kiss Anna

Csütörtök
8-13: dr. Páll Gabriella
13-18: dr. Kiss József

Péntek
8-13: dr. Tatár Emese
13-18: dr. Páll Gabriella

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Koronavírus-teszt: A szakrendelői intézet nem erre való

Mobiljegyet és a tanszüneti menetrendet vezet be a Volánbusz