in ,

Több ezren a Gödöllői Majálison

Óriási érdeklődés kísérte a Gödöllői Majális eseményeit valamennyi programon és helyszínen. Az Alsóparkban egész nap koncertek, gyermek előadások, vurstli és kézművesek vására várta a gödöllői családokat, akik közül valamennyi korosztály talált érdekes és szórkoztató kikapcsolódást.
A programsorozatot a Gödöllői Városi Fúvószenekar zenés ébresztője indította el. A Művészetek Háza szabadtéri színpadán a gyerekeket a Babos Bábos társulat, majd Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar várta. A nap második részében a felnőtteket Fekete Zoltán és Gödöllő Város Népizenekara,  a Küszöb Zenekar és a VitrinBeat majd a Tanczevaty Partyzans koncertjei várták.  Nagy sikert aratott a Gödöllői Ifjúsági Testület által szervezett kutyakiállítás és bemutató is.  A rendezvényen debütált a gödöllői RePohár, ami elnyerte a kilátogatók tetszését, így a további rendezvényeken is találkozhatnak majd ezzel a környezetbarát megoldással azok, akik italt vásárolnak.   A rendezvényről meséljenek a képek!

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

FELHÍVÁS GÖDÖLLŐ VÁLLALKOZÓJA díj adományozására

Még jó, hogy ők is itt vannak!