in

Továbbra is élmezőnyben a gödöllői gimnáziumok

Megjelenet a 2021 -es középiskolai rangsor. A HVG különszámának összeállítása szerint ismét bekerült a legjobb 100 intézmény közé a Török Ignác Gimnázium, a Premontrei Szent Norbert Gimnázium és a Református Líceum.

Az összesített eredmények alapján a Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Egyházzenei Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium a 26. helyen áll, a Gödöllői Török Ignác Gimnázium a 39., a Gödöllői Református Líceum Gimnáziuma pedig a 43. a listán.
A kétnyelvű képzést folytató iskolák között a Török Ignác Gimnázium a 13.

Az egyházi iskolák rangsorában is büszkék lehetünk a gödöllői intézményekre.
A Premontrei Szent Norbert Gimnázium itt a 3. helyre került, a Református Líceum pedig a 7. az eredmények szerint.
A HVG különszáma idén különösen fontos szerephez jut a középfokú továbbtanulás előtt állók életében, mivel, ha a járványügyi helyzet nem változik, nem lesz lehetőségük az iskoláknak a nagy népszerűségnek örvendő nyílt napok megtartására.
Az adatok mellett a kiadványban többek között interjút olvashatnak Takácsné Elek Borbálával, a Premontrei Szent Norbert Gimnázium igazgatójával, de megtudhatják azt is, melyek a felvételi előtt állók számára a legfontosabb dátumok. (Forrás: HVG Középiskolai rangsor 2021)

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Csak természetesen: új kiállítás a Levendulában

Nyertes pályázat segítségével fejleszthet a városi múzeum