in

Új területre terjed ki az élelmiszermentés

A nagycsaládos élelmiszermentés program keretében az ukrajnai menekültek megsegítésére is sor került.

A Gödöllői FÉSZEK Nagycsaládosok Egyesületének nagysikerű élelmiszermentési programja folytatódik 2022-ben is. A helyi élelmiszer üzletekkel kialakult kapcsolat révén hetente kétszer is sor kerül a megmaradt, de még fogyasztásra alkalmas élelmiszerek (elsősorban pékáru, valamint főleg a nyári-őszi időszakban zöldáru) kiosztására az egyesület rászoruló tagjai között. Idén a program azzal bővült, hogy az élelmiszermentés keretében kiosztásra kerülő áruból az Ukrajnából menekültek megsegítésére is jut. Ebben a programban élen jár a gödöllői PrímaPék üzlet, amelynek vezetője Ozsváth Zsolt az alábbiakat emelte ki, hogy miért tartják fontosnak a támogatást.

– Emberi kötelességünknek éreztük segíteni a bajba jutottakon. Hallva a borzasztó híreket, úgy gondoltuk segítünk, amivel tudunk. Saját pékáruinkból heti két alkalommal is tudunk juttatni a menekülteknek elsősorban kenyeret és kalácsot de édes és sós péksüteményeket is.
(FÉSZEK)

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Véradás!

A Gödöllői Királyi Kastély programjai