in ,

Vállalkozókat díjazott Gödöllő városa

Paulovicsné Domokos Erika és az Erikajálda Étterem közössége, valamint Kruták Zsófia és a Karácsonyház közössége kapta a Gödöllő Vállalkozója díjat. Az elismerést a Gödöllői Királyi Váró Kulturális Központban megtartott díjátadón vehették át,  a városban végzett magas színvonalú vállalkozói tevékenységük elismeréseként.

 

A rendezvényen dr. Gémesi György polgármester mondott köszöntőt, majd Pelyhe Józseffel, a Gazdasági és Vállalkozásfejlesztési Bizottság elnökével adta át a díjakat.

Gödöllő Város Képviselő-testülete a 16/2002. (VII. 22.) számú önkormányzati rendeletében a vállalkozók munkájának elismerésére alapította a Gödöllő Vállalkozója díjat, amiben minden évben két személy részesíthető.

A díj azoknak a köztartozással nem rendelkező egyéni vállalkozóknak, társas vállalkozások személyesen közreműködő tulajdonosainak, illetve vezető tisztségviselőinek adományozható, akik olyan tradicionális, illetve modern ipari, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, amely a város gazdasági életében, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, illetve jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységeikkel.

Paulovicsné Domokos Erika az Erikajálda Étterem tulajdonosa. Hosszú évek óta üzemeltet étteremet napi menüvel, Gödöllő város lakosságának nagy örömére. A magyaros, a hagyományos és a nemzetközi konyha egyaránt megjelenik kínálatában. Csapatával rendszeresen vesz és vett részt főzőversenyeken, ahol szintén bizonyított. Számos rendezvényt támogat.

 

Az elmúlt években a gödöllői Karácsonyház városunk egyik nevezetességévé és látványosságává vált. A minden évben októberben nyíló üzletbe az ország számos pontjából érkeznek turistacsoportok, vannak, akik kifejezetten csak emiatt utaznak Gödöllőre.

A Karácsonyház az országos médiumok által is nagy népszerűséget hoz Gödöllőnek, szinte nincsen olyan újság és televízió, amelyik ne adna hírt róla. Kruták Zsófia és csapata önzetlenül segíti a város intézményeit, díszekkel, sokszor komplett feldíszített karácsonyfákkal. A város főterén az ünnepre felállított fenyőfát is ők öltözik ünnepi köntösbe.

Közreműködött Mészáros Beáta, a Garabonciás Színtársulat vezetője és Pintér Péter jazz zongoraművész.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Mihály – napi Családünnep

Születésnapi VitrinBeat koncert