in

Városmarketing Gyémánt Díjat kapott az “Arbofeszt” a “Szeretjük Gödöllőt” és a “200 fa évente”program

Átadták a Városmarketing Gyémánt Díjakat. A rendezvényen Gödöllő Város Önkormányzatának három projektje érdemelte ki a Magyar Marketing Szövetség rangos elismerését.
Városmareting Gyémánt Díjat kapott “márka és identitásépítés, értékesítéstámogató marketingstratégia és program ” kategóriában a “Szeretjük Gödöllőt!” program, amelynek keretében gödöllőiek vallottak arról, miért jó itt élni és miért szeretik a várost.
“Városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai” kategóriában a “200 fa évente” program érdemelte ki az elismerést. Az ötéves program során összesen 1000 fa kerül elültetésre a város közterületein.

“Rendezvény, esemény” kategóriába az Arbofesztet ismerte el Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerte el a szakmai zsűri. Az Arbofeszt, ami a helyi fiatalok ötlete és munkája eredményeként jött létre, segíti és erősíti a korosztályok közötti kapcsolatokat, valamint közelebb hozta a résztvevőket a természethez és felhívta a figyelmet a környezetvédelem fontosságára.

A díjakat L. Péterfi Csaba, Gödöllő Város Önkormányzatának kommunikációs igazgatója vette át, az Arbofesztet a szervezők részéről Kovásznai-Szász Gergely képviselte.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat

A Gödöllői Városi Mozi műsora