in ,

Zala Péter fotókiállítása – Földrészeken átível csoda

Március 2-án este nyílt meg Zala Péter gödöllői természetfotós Földrészeken át című kiállítása a Művészetek Háza konferenciatermében.

A tárlatot L. Péterfi Csaba, Gödöllő város kommunikációs igazgatója köszöntötte, aki beszédében kiemelte: első alkalommal Zala Péter három évvel ezelőtt kereste fel az önkormányzatot azzal a tervvel, hogy az általa készített képeket megoszthassa a gödöllőiekkel. A fotók csodákat rejtettek, így létrejött a tárlat; a mostani megkeresés már puszta formalitás volt: ezeket látnia kell mindenkinek.
Zala Péter igen aktív életet él a közösségi oldalakon: leírja, hogyan is készültek a szóban forgó fotók. Utazni csodálatos dolog, ráadásul a képek által mindenki eljuthat azokra a helyekre, ahol a kamerakezelő járt. De ami a lényeg: a nyugdíj után is van élet: Zala Péter ezt követően kezdett el professzionálisan fotózni.
A kiállítást Laki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki elmondta: Sokáig Zala Péter nem került közel a fotográfiához a munkája, a vállalkozásai révén, de később fotós-képzésen vett részt, majd sokszor együtt járták a világot,így számtalan csodálatos élményben volt részük.
Az esten közreműködött a Gödöllői Városi Vegyeskar. A kiállítás március 31-ig tekinthető meg.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Először rendeztek kolbásztöltő versenyt a városi piacon

Apróhirdetés 2018.03.06.