in

Zenei időutazás a zene világnapján

Hagyományosan kosztümös koncerttel ünnepelte a zene világnapját a Fréderic Chopin Zenei AMI. A Királyi Kastély lovardájában megtartott, a GödöllŐsz Fesztivál részét képező hangversenyen Gémesi György polgármester mondott köszöntőt, aki méltatta az intézményben folyó munkát, és megköszönte a növendékeknek, a tanároknak és a szülőknek, hogy sok munkával és áldozattal hozzájárulnak városunk színes és pezsgő kulturális életéhez.
Az esten felléptek: Kristóf Kata, Kömüves Mária, Csuja Gellért, Kertész Mátyás, Nagy Zsejke, Kiss Emília, Hídvégi Emese, Sepsi Réka, Szécsényi-Nagy Rudolf, Bernácz Eszter Cseperke, Jancsó Edit, Ferenc Emese, Lázár Eszter Margaréta, Szentgáli-Varga Villő Árnika, Kristóf Panna, Simon Viktória, Mihail Márk, és Szegvári Gábor Tibor, közreműködtek a Gödöllő Táncszínház táncosai. Zongorán kísért: Ferenczy Beáta. A műsort Albertné Joób Emese és Pertis Szabolcs vezette. (A rendezvényről még több fotó a szolgalat.com-on és facebook oldalunkon)

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Mindenkit vár Paks II.

120 milliós fejlesztés: Megújult a tüdőgondozó